LoQit present bij Security Essen 2018

LoQit is wederom present bij de grootste beveiligingsvakbeurs van Europa. De tweejaarlijkse vakbeurs in Essen, Duitsland vindt dit jaar plaats van 25 t/m 28 september 2018.

Gedurende deze editie zal LoQit de mogelijkheden met betrekking tot het innovatieve elektronische sluitsysteem aan u demonstreren. De stand (1E74) van LoQit is te vinden in Hal 1.

Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken tijdens de Security 2018. Meer informatie omtrent de beurs en registratie vindt u via de website van officiële website van Security Essen.

Bekijk de video!

 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer
 • Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Geplaatst op 29-01-2019

  LoQit streeft naar maximaal gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Daarom introduceren wij Software as a Service (SaaS). U betaalt voor het gebruik van de software, niet voor het bezit ervan. De unieke software werkt via internet en de cloud. De opslag van bestanden wordt tevens in de cloud geborgd. Dit heeft als groo...

  Lees meer