LoQit in de gezondheidszorg

Wilt u uw garderobes en kleedruimtes efficiënt en flexibel inrichten? Dan biedt LoQit uitkomst.
 
Wilt u ruimte en geld besparen? Kies er dan voor om uw medewerkers geen vaste locker te verstrekken en optimaliseer het benodigde aantal lockers.
Kiest u voor bediening van de sloten aan de lockerdeur dan ontstaat er geen wachtrij en drukte bij de centrale terminal. De groene of rode LED-indicatie laat zien welke locker nog beschikbaar is.
 
LoQit is een elektronisch sluitsysteem voor lockers en kasten met een enorme flexibiliteit. Er kan gekozen worden uit verschillende vormen van bediening van de sloten. Ook voor de manier hoe de deuren geopend kunnen worden, bestaan diverse mogelijkheden. Het beheerplatform kan naar wens worden ingericht. Wilt u later kiezen voor een andere manier van bediening? Dat is eenvoudig en snel te realiseren.
 
Standaard zijn alle sloten voorzien van LED-verlichting die aanspringt zodra de lockerdeur geopend wordt, en van een USB-aansluiting voor het opladen van een mobiel apparaat.
 
Flexibiliteit staat voorop! Indien er voor een enkeling specifiek behoefte is om te kiezen voor een vaste locker, dan kan dit eenvoudig geselecteerd worden. Ook kunt u kiezen voor een maximale tijdsduur van het gebruik van een locker eventueel gecombineerd met een ‘delay timer’ om te voorkomen dat de locker openspring indien de medewerker niet tijdig bij de locker kan zijn. 

 • Raken uw patiënten persoonlijke spullen kwijt?
 • Heeft u een laag budget om lockers te faciliteren?
 • Wordt een locker van een medewerker soms te vroeg vrijgegeven?
 • Vindt u het handig om lockers te bedienen met uw toegangssysteem?
 • Is het veilig opladen van mobiele apparaten belangrijk voor u?

Met LoQit lost u het allemaal op!

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Geplaatst op 29-01-2019

  LoQit streeft naar maximaal gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Daarom introduceren wij Software as a Service (SaaS). U betaalt voor het gebruik van de software, niet voor het bezit ervan. De unieke software werkt via internet en de cloud. De opslag van bestanden wordt tevens in de cloud geborgd. Dit heeft als groo...

  Lees meer
 • LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  Geplaatst op 13-11-2018

  Woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari 2019 vindt de 21ste editie plaats van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs te Utrecht.  Ook dit jaar is LoQit in combinatie met Sonesto terug te vinden op de beursvloer. Dit jaar staan LoQit en Sonesto in hal 11 op standnummer B21 en B22. Wij staan voor u...

  Lees meer