Manieren van openen

Er is keuze uit een aantal manieren om een locker te openen. Welke manier van openen wenselijk is, hangt af van de situatie.
 
Push to open
Bij Push to open zal de locker open gaan zodra je op de deur drukt. De deur zal dan gedeeltelijk open gaan. Als de deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.
 
Pop open
Als de locker geopend wordt door middel van de pop open-functie dan zal de deur gedeeltelijk open springen. Er hoeft dus niet op de deur gedrukt te worden.
 
Pull to open
Bij Pull to open wordt de deur ontgrendeld waarna de locker met behulp van de deurknop geopend kan worden. Indien de locker deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Geplaatst op 29-01-2019

  LoQit streeft naar maximaal gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Daarom introduceren wij Software as a Service (SaaS). U betaalt voor het gebruik van de software, niet voor het bezit ervan. De unieke software werkt via internet en de cloud. De opslag van bestanden wordt tevens in de cloud geborgd. Dit heeft als groo...

  Lees meer
 • LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  Geplaatst op 13-11-2018

  Woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari 2019 vindt de 21ste editie plaats van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs te Utrecht.  Ook dit jaar is LoQit in combinatie met Sonesto terug te vinden op de beursvloer. Dit jaar staan LoQit en Sonesto in hal 11 op standnummer B21 en B22. Wij staan voor u...

  Lees meer