Manieren van openen

Er is keuze uit een aantal manieren om een locker te openen. Welke manier van openen wenselijk is, hangt af van de situatie.
 
Push to open
Bij Push to open zal de locker open gaan zodra je op de deur drukt. De deur zal dan gedeeltelijk open gaan. Als de deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.
 
Pop open
Als de locker geopend wordt door middel van de pop open-functie dan zal de deur gedeeltelijk open springen. Er hoeft dus niet op de deur gedrukt te worden.
 
Pull to open
Bij Pull to open wordt de deur ontgrendeld waarna de locker met behulp van de deurknop geopend kan worden. Indien de locker deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  Geplaatst op 13-11-2018

  Woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari 2019 vindt de 21ste editie plaats van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs te Utrecht.  Ook dit jaar is LoQit in combinatie met Sonesto terug te vinden op de beursvloer. Dit jaar staan LoQit en Sonesto in hal 11 op standnummer B21 en B22. Wij staan voor u...

  Lees meer
 • Terugblik op een succesvol Security Essen

  Terugblik op een succesvol Security Essen

  Geplaatst op 01-10-2018

  Dinsdag 25 september t/m vrijdag 28 september vond de Security beurs plaats in Essen, Duitsland. Ook LoQit was, net als de voorgaande editie in 2016, aanwezig. Hier hebben wij de laatste innovaties van ons elektronisch sluitsysteem gedemonstreerd. Succesvolle editie Door de grote belangstelling voor LoQit hebben ...

  Lees meer