Sector - elektronisch slot

 

LoQit voor kantooromgevingen

Gaat u in het kader van Het Nieuwe Werken flexwerkplekken inrichten? Dan wilt u uw medewerkers ook een veilige opbergplek voor hun spullen ter beschikking stellen. Of wilt u uw garderoberuimte efficiënter inrichten?
Lees meer...

LoQit in de gezondheidszorg

Wilt u uw garderobes en kleedruimtes efficiënt en flexibel inrichten en uw patiënten en medewerkers de mogelijkheid geven hun spullen veilig op te bergen?
Lees meer...

LoQit in onderwijsinstellingen

Eenvoudig en probleemloos lockerbeheer, dat is wat u wenst! Jaarlijks handmatig lockers toewijzen, sloten en verloren sleutels vervangen dat behoort allemaal tot het verleden met  LoQit.
Lees meer...

Interieurbouw

Het elektronisch sluitsysteem LoQit is minimalistisch vorm gegeven zonder verstorende knoppen of RVS-omlijstingen..
Lees meer...

Sportaccommodaties

Biedt uw bezoeker veiligheid en comfort! Tijdens het sporten wilt u dat uw bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over het opbergen van persoonlijke spullen. Veilig en gemakkelijk opbergen in combinatie met probleemloos beheer is wat u wenst.
Lees meer...

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • Business Contact Dagen Noord 2018

  Business Contact Dagen Noord 2018

  Geplaatst op 14-03-2018

  Op 20 en 21 maart 2018 vinden de Business Contact Dagen Noord plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. LoQit is ook aanwezig bij dit unieke netwerkevent op standnummer 3014. Kom langs en wij geven u graag een uitgebreide demonstratie van de vele mogelijkheden van ons elektronisch lockerslot!

  Lees meer
 • Meanwhile in Australia

  Meanwhile in Australia

  Geplaatst op 22-02-2018

  Onze partner ACG in Australië timmert hard aan de weg met LoQit. Bekijk hieronder de foto's van een schitterend recent opgeleverd project.  

  Lees meer