Sportaccommodaties

Biedt uw bezoeker veiligheid en comfort! Tijdens het sporten wilt u dat uw bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over het opbergen van persoonlijke spullen. Veilig en gemakkelijk opbergen in combinatie met probleemloos beheer is wat u wenst.
 
Het elektronische slot voor kluisjes is ongekend flexibel: u kunt kiezen uit verschillende vormen van bediening van de sloten. De gekozen vorm kunt u later altijd weer heel makkelijk aanpassen. Ook is er keuze uit verschillende manieren van openen van de deuren en kunt u op het beheerplatform gegevens over het gebruik van de kluisjes vinden die u van belang vindt.
 
Dankzij de LED indicatie op de deur ziet de bezoeker in een oogopslag welke locker vrij is en kan deze openen door middel van een code of met een bestaande ledenpas. Door te kiezen voor bediening op de deur is er nooit rijvorming bij de terminal.
Ook de veiligheid is gegarandeerd met inbraakdetectie in het slot.
 
Bij het openen van de locker springt de in het slot geïntegreerde LED verlichting automatisch aan. Als er behoefte is om een mobiel apparaat op te laden dan kan dit via de USB aansluiting.
Er kan gekozen worden om dagelijks op een bepaald moment de lockers vrij te geven. Dit om te voorkomen dat lockers onnodig bezet blijven. De beheerder heeft tevens met een smartphone of tablet toegang tot de beheermodule en is zo in staat om mobiel een locker vrij te geven.

 • Wilt u flexibel blijven in de keuze van wijze van bediening?
 • Heeft u een laag budget en weinig ruimte om lockers te faciliteren?
 • Vindt u het belangrijk dat de lockers makkelijk bediend kunnen worden?
 • Vindt u het handig om lockers te bedienen met uw toegangssysteem?
 • Is het veilig opladen van mobiele apparaten en verlichting in de locker belangrijk voor u?
 • Wilt  u een toegankelijk beheerplatform?
 • Wilt  u geen gedoe meer met sleutels of munten?

Met LoQit worden al uw wensen vervuld!


Bekijk hier een greep uit de reeds gerealiseerde projecten. 

Bewegingscentrum Drachten
 • Locker opent met Technogym Key 

 

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Geplaatst op 29-01-2019

  LoQit streeft naar maximaal gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Daarom introduceren wij Software as a Service (SaaS). U betaalt voor het gebruik van de software, niet voor het bezit ervan. De unieke software werkt via internet en de cloud. De opslag van bestanden wordt tevens in de cloud geborgd. Dit heeft als groo...

  Lees meer
 • LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  LoQit op Vakbeurs Facilitair 2019

  Geplaatst op 13-11-2018

  Woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari 2019 vindt de 21ste editie plaats van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs te Utrecht.  Ook dit jaar is LoQit in combinatie met Sonesto terug te vinden op de beursvloer. Dit jaar staan LoQit en Sonesto in hal 11 op standnummer B21 en B22. Wij staan voor u...

  Lees meer