Internationalisering LoQit

In verband met de toenemende vraag van ons elektronisch sluitsysteem wereldwijd hebben wij besloten ons te gaan richten op de internationalisering van LoQit. Erik Jorritsma is per 1 juli 2018 middels een detacheringsovereenkomst als Export Manager aangesteld en zal de buitenlandse markt verder in kaart gaan brengen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer