LoQit present bij Security Essen 2018

LoQit is wederom present bij de grootste beveiligingsvakbeurs van Europa. De tweejaarlijkse vakbeurs in Essen, Duitsland vindt dit jaar plaats van 25 t/m 28 september 2018.

Gedurende deze editie zal LoQit de mogelijkheden met betrekking tot het innovatieve elektronische sluitsysteem aan u demonstreren. De stand (1E74) van LoQit is te vinden in Hal 1.

Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken tijdens de Security 2018. Meer informatie omtrent de beurs en registratie vindt u via de website van officiële website van Security Essen.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer