Marktinnovatie internationalisering

Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn.
Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse vraag naar een flexibel sluitsysteem neemt steeds verder toe waarbij er is besloten de focus meer te gaan leggen op de internationalisering van LoQit/Sonesto.

Erik Jorritsma is per 1 juli 2018 gedetacheerd als Export Manager en heeft de buitenlandse markt afgelopen jaar verder in kaart gebracht. Zo heeft Erik actief gezocht naar nieuwe partners buiten Nederland en is er gefocust op relatiebeheer van bestaande buitenlandse partners. Deze marktinnovatie wordt mede mogelijk gemaakt door het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

 

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer