Marktinnovatie internationalisering

Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn.
Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse vraag naar een flexibel sluitsysteem neemt steeds verder toe waarbij er is besloten de focus meer te gaan leggen op de internationalisering van LoQit/Sonesto.

Erik Jorritsma is per 1 juli 2018 gedetacheerd als Export Manager en heeft de buitenlandse markt afgelopen jaar verder in kaart gebracht. Zo heeft Erik actief gezocht naar nieuwe partners buiten Nederland en is er gefocust op relatiebeheer van bestaande buitenlandse partners. Deze marktinnovatie wordt mede mogelijk gemaakt door het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

 

Bekijk de video!

 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer
 • Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Geplaatst op 29-01-2019

  LoQit streeft naar maximaal gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Daarom introduceren wij Software as a Service (SaaS). U betaalt voor het gebruik van de software, niet voor het bezit ervan. De unieke software werkt via internet en de cloud. De opslag van bestanden wordt tevens in de cloud geborgd. Dit heeft als groo...

  Lees meer