Bediening met RFID-card

RFID chips zijn zeer geschikt om een elektronische identificatie uit te voeren. De RFID chips kunnen worden verwerkt in bandjes, papieren pasjes en kunststof pasjes. Deze technologie wordt ook gebruikt door openbaar vervoerbedrijven. Binnen kantoren wordt een RFID card vaak gebruikt om toegang tot ruimtes te verkrijgen, in het onderwijs worden de RFID cards ook gebruikt als betaalpas.
De elektronische sloten van LoQit kunnen met alle types RFID cards bediend worden. Er kan gekozen worden voor bediening met de RFID card op de terminal of op de lockerdeur.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer