Bediening met smartphone

Wanneer een gebruiker geregistreerd is in de database kan hij in het systeem inloggen. In plaats van de locker te openen door een pas aan te bieden op de terminal kan de locker geopend worden met de smartphone. Met deze simpele toepassing is het probleem van rijvorming bij de terminal opgelost.
Ook de beheerder kan op een mobiele telefoon of tablet inloggen in de beheermodule. Hierdoor kan een locker vrijgeven worden op de locatie zelf. De beheerder houdt dan terplekke toezicht en controle. Ook bij het inschakelen van de USB-oplaadfunctie kan de beheerder direct een controle uitvoeren. LoQit maakt het u gemakkelijk.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer