E-paper

Communicatie op de lockerdeur iets voor de toekomst? Met LoQit is het nu al mogelijk! Of het nu om een praktische of een commerciële uiting gaat, ook hierin loopt LoQit voorop. De technologie die hiervoor gebruikt wordt is ePaper. ePapers worden bijvoorbeeld gebruikt op eReaders. Een van de voordelen dan ePaper is dat het geen stroom verbruikt als de boodschap eenmaal zichtbaar is gemaakt. Pas als er een nieuwe boodschap gemaakt wordt, is weer energie nodig.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer