LoQit in de gezondheidszorg

Wilt u uw garderobes en kleedruimtes efficiënt en flexibel inrichten? Dan biedt LoQit uitkomst.
 
Wilt u ruimte en geld besparen? Kies er dan voor om uw medewerkers geen vaste locker te verstrekken en optimaliseer het benodigde aantal lockers.
Kiest u voor bediening van de sloten aan de lockerdeur dan ontstaat er geen wachtrij en drukte bij de centrale terminal. De groene of rode LED-indicatie laat zien welke locker nog beschikbaar is.
 
LoQit is een elektronisch sluitsysteem voor lockers en kasten met een enorme flexibiliteit. Er kan gekozen worden uit verschillende vormen van bediening van de sloten. Ook voor de manier hoe de deuren geopend kunnen worden, bestaan diverse mogelijkheden. Het beheerplatform kan naar wens worden ingericht. Wilt u later kiezen voor een andere manier van bediening? Dat is eenvoudig en snel te realiseren.
 
Standaard zijn alle sloten voorzien van LED-verlichting die aanspringt zodra de lockerdeur geopend wordt, en van een USB-aansluiting voor het opladen van een mobiel apparaat.
 
Flexibiliteit staat voorop! Indien er voor een enkeling specifiek behoefte is om te kiezen voor een vaste locker, dan kan dit eenvoudig geselecteerd worden. Ook kunt u kiezen voor een maximale tijdsduur van het gebruik van een locker eventueel gecombineerd met een ‘delay timer’ om te voorkomen dat de locker openspring indien de medewerker niet tijdig bij de locker kan zijn. 

 • Raken uw patiënten persoonlijke spullen kwijt?
 • Heeft u een laag budget om lockers te faciliteren?
 • Wordt een locker van een medewerker soms te vroeg vrijgegeven?
 • Vindt u het handig om lockers te bedienen met uw toegangssysteem?
 • Is het veilig opladen van mobiele apparaten belangrijk voor u?

Met LoQit lost u het allemaal op!

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer