Manieren van openen

Er is keuze uit een aantal manieren om een locker te openen. Welke manier van openen wenselijk is, hangt af van de situatie.
 
Push to open
Bij Push to open zal de locker open gaan zodra je op de deur drukt. De deur zal dan gedeeltelijk open gaan. Als de deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.
 
Pop open
Als de locker geopend wordt door middel van de pop open-functie dan zal de deur gedeeltelijk open springen. Er hoeft dus niet op de deur gedrukt te worden.
 
Pull to open
Bij Pull to open wordt de deur ontgrendeld waarna de locker met behulp van de deurknop geopend kan worden. Indien de locker deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer