Manieren van openen

Er is keuze uit een aantal manieren om een locker te openen. Welke manier van openen wenselijk is, hangt af van de situatie.
 
Push to open
Bij Push to open zal de locker open gaan zodra je op de deur drukt. De deur zal dan gedeeltelijk open gaan. Als de deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.
 
Pop open
Als de locker geopend wordt door middel van de pop open-functie dan zal de deur gedeeltelijk open springen. Er hoeft dus niet op de deur gedrukt te worden.
 
Pull to open
Bij Pull to open wordt de deur ontgrendeld waarna de locker met behulp van de deurknop geopend kan worden. Indien de locker deur niet geopend wordt dan zal deze na verloop van tijd weer vergrendeld worden.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer
 • Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Optimaal gebruiksgemak met Software as a Service (LaaS)

  Geplaatst op 29-01-2019

  LoQit streeft naar maximaal gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Daarom introduceren wij Software as a Service (SaaS). U betaalt voor het gebruik van de software, niet voor het bezit ervan. De unieke software werkt via internet en de cloud. De opslag van bestanden wordt tevens in de cloud geborgd. Dit heeft als groo...

  Lees meer