Sportaccommodaties

Biedt uw bezoeker veiligheid en comfort! Tijdens het sporten wilt u dat uw bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over het opbergen van persoonlijke spullen. Veilig en gemakkelijk opbergen in combinatie met probleemloos beheer is wat u wenst.
 
Het elektronische slot voor kluisjes is ongekend flexibel: u kunt kiezen uit verschillende vormen van bediening van de sloten. De gekozen vorm kunt u later altijd weer heel makkelijk aanpassen. Ook is er keuze uit verschillende manieren van openen van de deuren en kunt u op het beheerplatform gegevens over het gebruik van de kluisjes vinden die u van belang vindt.
 
Dankzij de LED indicatie op de deur ziet de bezoeker in een oogopslag welke locker vrij is en kan deze openen door middel van een code of met een bestaande ledenpas. Door te kiezen voor bediening op de deur is er nooit rijvorming bij de terminal.
Ook de veiligheid is gegarandeerd met inbraakdetectie in het slot.
 
Bij het openen van de locker springt de in het slot geïntegreerde LED verlichting automatisch aan. Als er behoefte is om een mobiel apparaat op te laden dan kan dit via de USB aansluiting.
Er kan gekozen worden om dagelijks op een bepaald moment de lockers vrij te geven. Dit om te voorkomen dat lockers onnodig bezet blijven. De beheerder heeft tevens met een smartphone of tablet toegang tot de beheermodule en is zo in staat om mobiel een locker vrij te geven.

 • Wilt u flexibel blijven in de keuze van wijze van bediening?
 • Heeft u een laag budget en weinig ruimte om lockers te faciliteren?
 • Vindt u het belangrijk dat de lockers makkelijk bediend kunnen worden?
 • Vindt u het handig om lockers te bedienen met uw toegangssysteem?
 • Is het veilig opladen van mobiele apparaten en verlichting in de locker belangrijk voor u?
 • Wilt  u een toegankelijk beheerplatform?
 • Wilt  u geen gedoe meer met sleutels of munten?

Met LoQit worden al uw wensen vervuld!


Bekijk hier een greep uit de reeds gerealiseerde projecten. 

Bewegingscentrum Drachten
 • Locker opent met Technogym Key 

 

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer