USB-laadpoort

Het veilig opladen van een mobiel apparaat is een standaardoptie bij LoQit. Indien gewenst door de beheerder, dan is USB-oplaadfunctie zelfs tot op individueel niveau in of uit te schakelen. Het laadvermogen van 1 A garandeert een vlotte laadtijd van alle huidige mobiele apparaten.
Ook aan de privacy is gedacht. De USB-poort is alleen te gebruiken om op te laden. Dit betekent dat er nooit toegang tot het mobiele apparaat verkregen kan worden via de data communicatie.

< vorige pagina

Snel contact

 • * velden zijn verplicht.

Bekijk de video!

 • LoQit is verhuisd!

  LoQit is verhuisd!

  Geplaatst op 24-05-2019

  LoQit is per 20 mei verhuisd naar een eigen kantoorpand aan de rand van het bedrijventerrein Businesspark Friesland-West aan de rijksweg A7. Het pand bevindt zich op de rand van Heerenveen. De nieuwe adresgegevens zijn: Businesspark Friesland-West 27A 8447 SL Nijehaske Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

  Lees meer
 • Marktinnovatie internationalisering

  Marktinnovatie internationalisering

  Geplaatst op 15-04-2019

  Zusterbedrijf Sonesto produceert al sinds 35 jaar opbergoplossingen voor verscheidene branches. De lockers zijn voorzien van een sluitsysteem; dit kan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem zijn. Het elektronische sluitsysteem van LoQit wordt zowel in de scholenmarkt als het bedrijfsleven vermarkt. De buitenlandse...

  Lees meer